Franchise
- Anasayfa
- Franchise
Yeşil A.Ş. Franchise
1986 yılında Urfa’da başlayan üretimimiz, 2011 yılında Kayseride büyümeye devam ederek, şu anda uluslararası standartlarda kalite belgelerine sahip 2.000 m² kapalı alanda faaliyet göstermektedir.
Börekte Konya ovasından özel olarak üretilen peynir ve un kullanıyoruz.
Kadın çalışanlarımızdan oluşan ekibimizle, lezzet anlayışımızdan asla ödün vermeden, anne eli sıcaklığı ve özeniyle üretim yapıyoruz.
Yerli üreticilerimiz tarafından üretilen ürünlerimiz, Urfa’nın organik sade yağı, Antep ve Urfa yöresinin süper lezzetli boz iç fıstığı, en iyi şeker ve Antakya peyniri ile üretilmektedir. Tüm ürünlerimiz özenle seçilmektedir.
Yerel ustaların yönetimindeki bir ekibimizle Yeşil ailesi olarak kalite ve lezzet anlayışımızdan ödün vermeden tüm şubelerimizle hizmetinizdeyiz.